ema schweninger consilier de comunicare la ministerul sanatatii

Ema Schweninger, 34 de ani, jurnalistă de televiziune care s-a ocupat de domeniul sănătății timp de aproape 10 ani la patru posturi TV, a anunțat luni, 3 ianuarie, pe pagina de Facebook, că din decembrie 2021 a devenit consiliera ministrului PSD al sănătății, Alexandru Rafila. „Sunt consilier pe comunicare”, a detaliat ea pentru Libertatea.

„Luna asta s-ar fi împlinit zece ani de când spun povești pe care le aflu. Au fost aproape zece ani pe care nu-i măsor în zile. Ci în mii de oameni pe care i-am întâlnit și care și-au deschis sufletele în fața mea și au acceptat să împărtășesc frânturi din viețile lor cu milioane de telespectatori”, a scris Ema Schweninger pe Facebook.

„Am fost martor la adevărate miracole și am văzut cum efectiv Dumnezeu lucrează prin mâinile medicilor astfel încât viața să continue când nu mai e nicio speranță. Un privilegiu! Asta a însemnat pentru mine să fiu reporter care se ocupă de Sănătate”, a adăugat fosta jurnalistă. „De două săptămâni sunt consiliera ministrului sănătății. Și sunt sigură că și de data asta voi da ce e mai bun din mine!”, a încheiat ea postarea.

A fost reporter la Realitatea TV, Prima TV, TVR și Antena 1 Născută pe 4 august 1987, Ema Schweninger a absolvit Facultatea de Filosofie la Universitatea din Bucureşti în 2009 și a debutat în televiziune la TVR încă din 1998, când a prezentat știrile pentru copii la postul public.

Apoi, s-a ocupat de domeniul Sănătate timp de aproape 10 ani, numai în televiziune. În perioada iunie 2012-septembrie 2016 a fost reporter la Realitatea TV, apoi până în decembrie 2016 a lucrat la Prima TV, între decembrie 2016-decembrie 2019 a revenit la TVR ca jurnalist la departamentul de știri, iar din decembrie 2019 și până în decembrie 2021 a lucrat ca reporter la Observator – Antena 1.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *