O nouă amânare a deciziei privind pensiile speciale. Cristina Prună este indignat. USR-ista face declarații.

“ÎNCĂ O DATĂ! PÂNĂ CÂND? Pensiile speciale uriașe vor mai fi plătite cel puțin o lună de acum încolo grație deciziei CCR de a amâna, încă o dată, o decizie pe legea privind impozitarea pensiilor speciale.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Noul termen a fost stabilit pentru data de 4 noiembrie. “Noul termen de dezbatere a fost stabilit pentru 4 noiembrie, ceea ce înseamnă că am putea avea o decizie de abia după cinci luni de la adoptarea legii de către Parlament. Cinci luni în care pensionarii speciali cu 60-70.000 de lei pe lună au încasat, bine mersi, în continuare bani de la bugetul de stat, chiar dacă nu au contribuit pe măsură.”, adaugă aceasta.

Cum au justificat judecătorii CCR? “Noua amânare este justificată de judecătorii CCR – chemați să judece soarta propriilor pensii, în condițiile în care 7 din cei 9 judecători sunt beneficiari de pensii speciale – prin nevoia de a aștepta să le fie transmise puncte de vedere de către președinții celor două Camere ale Parlamentului și de către alte autorități publice.”, continuă ea.

Cristina Prună se întreabă cât va mai dura până când autoritățile își vor face datoria. “De câte luni este nevoie pentru ca niște autorități ale statului să-și facă datoria și să furnizeze informațiile solicitate? Și până când îi vor mai sfida politicienii și oamenii apropiați lor pe românii care, de multe ori după o viață întreagă de muncă, nu reușesc să ia nici măcar un sfert din cât încasează „specialii” după câțiva ani de activitate?”, încheie aceasta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.