Actualitate

Ședință cu scântei la USR. Biroul Național a suspendat președintele filialei Sectorului 4

O ședință cu scandal a avut loc la USR amplificată de conflicte mocnite. Amănunte de culise despre cea mai „încărcată ședință a anului de până acum” a fost prezentată de unul din membrii Biroului Național al partidului, Andrei Mascut. El a făcut public conflictul pe un grup de discuții privat al USR-ului.

„S-a spus multe pe parcursul ședinței, de la insinuări la jigniri pe față. Orice s-ar spune, frustrările nu se nasc din nimic, motiv pentru care am așteptat ca la finalul ședinței să avem o discuție la care am rămas, însă, doar 4. Mi-ar plăcea ca ședințele de BN să fie publice”, a scris Andrei Mascut, potrivit PsNews.

Ședință cu scandal la USR. Astfel, printre temele cele mai „fierbinți” de pe ordinea de zi s-a regăsit situația filialei Sector 4, condusă de USR-istul Marius Gheorghe. Biroul Național al USR a decis să îl suspende 6 luni pe președintele în exercițiu de la filiala Sectorului 4, chiar atunci când aveau loc alegeri pentru președinția acestei structuri. Asta, în ciuda faptului că Marius Gheorghe era omul cu cele mai mari șanse să câștige din nou, spun surse din interiorul partidului.

Andrei Mascut susține că Dan Barna își favorizează apropiații, în dauna colegilor incomozi, acuzație cu care liderul Uniunii s-a tot confruntat de-a lungul timpului.

„Așadar, Echipa Barna a făcut ce și-a dorit. A suspendat un președinte de filială incomod pentru a-i face loc lui Paul Ene. Va dau un sfat. Nu-l votați pe Paul Ene. Așa manevre doar la PSD am văzut. Sunt suspendat pentru șase luni. Ne revedem după. Succes USR!”, a afirmat Marius Gheorghe, președintele suspendat al USR Sector 4.

Related posts

Dan Barna despre fenomenul social media

Alina Angelescu

Inițiativa „Fără penali în funcții publice” a fost votată

Alina Angelescu

Ariel Chiș, candidatul USR care a provocat hohote de râs. „Eu sunt Ariel, coadă de purcel”

A apărut partidul disidenților din USR. Cine este la conducerea UNDOR

Constantinescu Gabriel

Pensiile speciale au fost desființate. “Am asistat astăzi în Parlamentul României la un cocktail dulce-amar” spune Dan Barna

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan și-a făcut partid și se aliază cu USR-Plus la alegerile locale

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment