Image default
Actualitate

Nicușor Dan, bruiat de mașinile de salubritate în timpul conferinței de presă. Jurnaliștii au fost stropiți cu dezinfectant

Nicușor Dan a susținut o nouă conferință de presă în stradă iar de data asta nu a fost bruiat de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu ci de mașinile de salubritate de la Primăria Sectorului 5. Șoferii claxonau și ambalau motoarele când ajungeau în dreptul lui iar la un moment dat i-au stropit cu dezinfectant pe jurnaliști.

„E o tulburare a liniştii publice, cu concursul poiţiei locale a Sectorului. L-am întrebat de ce nu asigură ordinea publică. Poliţistul nu a dat niciun răspuns. E filonul comunist din PSD. PSD nu acceptă un punct de vedere diferit. Voi face o plângere împotriva primarului Sectorului 5”, a spus Nicușor Dan bruiat de mașinile de spălat străzile din sectorul 5.

Conferința susținută de Nicușor Dan avea ca temă problemele sectorului și Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

Este a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale, după ce pe 5 iunie, în timp ce se afla în Prelungirea Ghencea, la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a făcut scandal și nu l-a lăsat să vorbească.

Nicușor Dan, candidatul USR-PNL, a vrut să prezinte „nerealizările” Gabrielei Firea în cei 4 ani de mandat, dar la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. La nu moment dat spiritele s-au încins și cei doi s-au îmbrâncit.

Conferință de presă

Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu – Consilier General al Municipiului București – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Bacanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 18 iunie 2020

Related posts

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan

Alina Angelescu

Urmează o vară în care Bucureștiul o să fie blocat. Rețeaua de termoficare intră în reparații

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan a explicat ce va însemna “iarnă grea” pentru bucureșteni: Rețeaua agentului termic e de 3 ori mai proastă decât acum 3 ani

Andrada Ionescu

2 comments

Reacția lui Nicușor Dan după conferința de presă - Lumea Politică 18 iunie 2020 at 16:08

[…] Nicușor Dan, bruiat de mașinile de salubritate… […]

Reply
Reacția lui Nicușor Dan după conferința de presă - Reflectorul de Sud 18 iunie 2020 at 19:22

[…] de presă în care a fost bruiat de mașinile de salubritate, nu a ezitat să apară. Amintim că viitorul candidat USR-PNL a susținut o conferință de presă în care nu a fost lăsat să vorbească. În urmă cu ceva timp, Nicușor Dan a fost întrerupt de […]

Reply

Leave a Comment