Nicușor Dan bruiat de mașinile de salubritate în timpul conferinței de presă. Jurnaliștii au fost stropiți cu dezinfectant
Nicușor Dan bruiat de mașinile de salubritate în timpul conferinței de presă. Jurnaliștii au fost stropiți cu dezinfectant

Nicușor Dan a susținut o nouă conferință de presă în stradă iar de data asta nu a fost bruiat de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu ci de mașinile de salubritate de la Primăria Sectorului 5. Șoferii claxonau și ambalau motoarele când ajungeau în dreptul lui iar la un moment dat i-au stropit cu dezinfectant pe jurnaliști.

„E o tulburare a liniştii publice, cu concursul poiţiei locale a Sectorului. L-am întrebat de ce nu asigură ordinea publică. Poliţistul nu a dat niciun răspuns. E filonul comunist din PSD. PSD nu acceptă un punct de vedere diferit. Voi face o plângere împotriva primarului Sectorului 5”, a spus Nicușor Dan bruiat de mașinile de spălat străzile din sectorul 5.

Conferința susținută de Nicușor Dan avea ca temă problemele sectorului și Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

Este a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale, după ce pe 5 iunie, în timp ce se afla în Prelungirea Ghencea, la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a făcut scandal și nu l-a lăsat să vorbească.

Nicușor Dan, candidatul USR-PNL, a vrut să prezinte „nerealizările” Gabrielei Firea în cei 4 ani de mandat, dar la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. La nu moment dat spiritele s-au încins și cei doi s-au îmbrâncit.

https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/videos/1948875912086013/

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *