Actualitate

Lupta USR pentru pensiile speciale continuă

Lupta USR pentru impozitarea pensiilor speciale continuă. La scurt timp după ce Parlamentul a aprobat legea ce prevede impozitarea pensiilor speciale cu 85%, Cosette Chichirău face declarații.

„Ieri mi-ați scris, cu furie, că nu e suficientă impozitarea cu 85% a pensiilor speciale nesimțite și că vreți eliminarea totală a acestor privilegii. Aveți dreptate. Noi am încercat și astăzi să eliminăm pensiile speciale ale parlamentarilor, definitiv. Un proiect de lege pe care l-am depus încă din 2017. Care a fost amânat, timp de trei ani, a intrat pe ordinea de zi a Parlamentului.”, spune deputata într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cosette Chichirău dă vina pe PSD și PNL. ” Dar cu numai câteva ore înainte de ședință, vechile partide s-au aliat și l-au scos de la vot. Am inițiat trei legi de eliminare totală sau de supraimpozitare, cu 90%, a pensiilor speciale, toate îngropate în Parlament. Nu vor să renunțe la acest privilegiu și speră, probabil, că după alegeri, când trece presiunea electorală vor putea să revină și asupra sistemului de impozitare adoptat ieri.”, spune ea.

Lupta USR continuă. Aceștia își doresc să elimine pensiile speciale și îndeamnă populația să îi voteze. „Noi ne vom lupta în continuare pentru eliminara pensiilor speciale și cu vechile partide și cu CCR și cu cine mai are pensie specială și îndrăznește să spună că i se cuvine. Pentru asta vă chem să votați USR la alegerile locale și parlamentare.Noi nu ne dăm bătuți. Vom merge până la capăt pentru eliminarea acestei uriașe nedreptăți făcute oamenilor care muncesc cinstit, o viață întreagă, pentru o pensie de nimic. Pentru dreptatea lor vom continua.”

Related posts

Reacția lui Cosette Chichirău după ce a pierdut Primăria Municipiului Iași

Alina Angelescu

Rareș Bogdan, despre scandalul pensiilor speciale: „Un demers absolut populist al PSD la care se alătură USR” / „Doar Guvernul Boc a dorit eliminarea lor”

Andrada Ionescu

Adevărul despre împrumutul de 2 miliarde de euro la FMI pe care Ciolacu urma să îl facă

Alina Angelescu

Florin Cîțu vrea ca bugetul să fie votat de Parlament pe 4 februarie. Motivul invocat de premier

Andrada Ionescu

Guvenul Cîțu, audiat în comisiile parlamentare. Ce miniștri întră în componența cabinetului

Constantinescu Gabriel

Teodorovici face presiuni pentru taxarea pensiilor speciale

Alina Angelescu

Leave a Comment