Actualitate

Reacția lui Nicușor Dan după conferința de presă

Reacția lui Nicușor Dan după conferința de presă în care a fost bruiat de mașinile de salubritate, nu a ezitat să apară. Amintim că viitorul candidat USR-PNL a susținut o conferință de presă în care nu a fost lăsat să vorbească. În urmă cu ceva timp, Nicușor Dan a fost întrerupt de Aurelian Bădulescu în timp ce oferea declarații presei.

„În cunoscutul stil PSD, bazat pe violență și abuzuri, Gabriela Firea și primarul sectorului 5 au trimis mari utilaje de salubritate să boicoteze prin zgomot conferința mea de presă de azi dimineață. Să ne suprime dreptul la liberă exprimare.”, spune Dan pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că primarul capitalei nu se ocupă de lucrurile care contează cu adevărat pentru bucureșteni. „Gabriela Firea se răzbună pe opoziție pe banii bucureștenilor. Capitala și bunurile publice sunt pentru Gabriela Firea moșia ei, de care dispune pentru răzbunările ei personale. În loc să strângă gunoiul, aceste utilaje s-au învârtit la comanda Gabrielei Firea, în jurul meu și al invitaților mei, claxonând la maxim timp de o oră. Și împrăștiind peste noi soluții dezinfectante. Care ne pun sănătatea în pericol.„, declară el.

Reacția lui Nicușor Dan a fost așteptată, iar acesta a lansat un atac la adresa primarului Sectorului 5 și spune că va depune o plângere împotriva acestuia. „Poliția sectorului 5 a fost prezentă doar ca să se asigure că ordinul de tip mafiot al Gabrielei Firea, de intimidare violentă a unui contracandidat, este pus în practică. În loc să oprească mașinile de curățenie ale sectorului 5 din claxonat pe motiv de ordine publică și claxonat contravențional, Poliția sectorului 5 s-a asigurat că planul mafiot Firea-PSD se produce cum a fost gândit.”, încheie Dan.

Related posts

Vlad Voiculescu varsă veninul de supărare că nu a candidat la Primăria Capitalei

Alina Angelescu

Măști electorale cu însemnele Gabrielei Firea vor fi distribuite în școli, acuză Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Olguța Vasilescu îl atacă pe Nicușor Dan

Alina Angelescu

Primăria Gabrielei Firea are conturile blocate după ce Costică Constanda a demarat executarea silită. Suma fabuloasă pe care trebuie să i-o plătească instituția

Constantinescu Gabriel

VIDEO| Podul Ciurel, inaugurat în grabă în campania electorală a Gabrielei Firea. Autobuzele nu au loc și se urcă pe trotuar

Constantinescu Gabriel

Bădulescu și Negoiță sunt în război

Alina Angelescu

Leave a Comment