Oana Bogdan este supărată
Actualitate

Oana Bogdan este supărată de alegerea Facebook

Eminența cenușie a lui Dacian Cioloș este isterizată. Arhitecta Oana Bogdan a „certat” algoritmul Facebook pentru felul în care o tratează. Oana Bogdan este supărată de reclama aleasă de Facebook pentru ea.

Observ cu îngrijorare că Facebook a tras concluzii pripite în ceea ce mă privește” a scris Oana Bogdan pe contul ei de socializare.

Ea este nemulțumită de faptul că Facebook i-a prezentat o reclamă la magazinul „Dark is Awesome Store”. Reclama prezenta o femeie îmbrăcată în latex care dansează la o bară într-un local de streaptease. Ultima postare a paginii prezintă „rochii strâmte sexy unicat”. O altă reclamă care i-a apărut Oanei Bogdan a fost la o pagină care învață femeile să facă spagatul. Ambele reclame prezintă femei cu latex.

Aparent, Oana Bogdan este supărată fără motiv. Un prieten virtual îi explică de ce a ales-o reclama „dacă ai avut texte cu tentă erotică…. și cu parfum excentric…” explică omul motivul pentru care femeia vede latex.

Oana Bogdan a devenit cunoscută după ce a susținut că trebuie să renunțăm la proprietăți și să trăim în grupuri. Ea a mai șocat publicul atunci când a spus că în viitor urmează să închiriem vesela pentru mâncare. Denumită de Dacian Cioloș „forța motrice a PLUS”, Oana Bogdan a demisionat din partid pentru a putea să vorbească despre subiecte controversate.

Leave a Comment