Racheta căzută în Polonia, incidentul care acum este analizat de experții militari arată că Occidentul se apropie de al treilea război mondial, apreciază fostul președinte rus Dmitri Medvedev.

Incidentul cu presupusa „lovitură cu rachetă rusească” asupra unei ferme poloneze dovedește un singur lucru: purtând un război hibrid împotriva Rusiei, Occidentul își dorește un război mondial”, a scris Medvedev pe Twitter, cunoscut drept un aliat pe termen lung al lui Vladimir Putin, transmite B1Tv.

Tot miercuri dimineață, Ministerul rus de Externe a repetat pe Telegram o afirmație a misiunii sale pe lângă Uniunea Europeană potrivit căreia un anunț privind noi inițiative de antrenament pentru forțele ucrainene sub drapelul UE „vizează o escaladare” și marchează „un alt pas pentru a spori implicarea UE în conflictul din Ucraina”.

Agenția de știri Associated Press relatează că primele constatări sugerează că racheta care a lovit Polonia a fost trasă de forțele ucrainene asupra unei rachete rusești care se apropia, citând oficiali americani.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *