Ochelarii lui Dan Barna. Liderul USR Dan Barna stârnit revoltă în online
Ochelarii lui Dan Barna. Liderul USR Dan Barna stârnit revoltă în online

Ochelarii lui Dan Barna. Liderul USR Dan Barna stârnit revoltă în mediul online după o întâmplare surprinsă de camerele de filmat în Parlamentul României. Barna a scăpat din greșeală ochelarii de partea cealaltă a mesei prezidiului și a refuzat să-i ridice, deși a fost atenționat discret de colega lui. Au trecut 33 de secunde, până ce s-a „simțit” un angajat al Camerei Deputaților, care s-a aplecat și i-a ridicat.

Premierul Florin Cîțu a fost invitat de PSD la ”Ora prim-ministrului” să vorbească despre bugetul de stat pe acest an. Teoretic, căci șeful Guvernului a găsit altă interpretare demersului: „Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă”.

După discursul lui Florin Cîțu, a luat cuvântul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Acesta a vorbit întâi despre situația minerilor din Valea Jiului, care recent au renunțat la protest după ce au primit asigurări privind plata salariilor. Ciolacu a trecut apoi la desființarea proiectului de buget propus de Guvernul Cîțu, despre care încă de duminică spusese că e „o tâmpenie”.

„Un buget de austeritate, un buget al sărăciei, un buget care nu oferă nicio perspectivă de dezvoltare a României”, a acuzat Marcel Ciolacu, în timpul ședinței din Cameră.

Ochelarii lui Dan Barna – scena buclucașă. La un moment dat, cadrul s-a deschis larg și l-a surprins pe Barna, relatează B1TV.

Așezat la stânga lui Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna ascultă și privește concentrat către ochelarii pe care îi ține între degete. La un moment dat, încearcă să-i așeze pe aparatul pentru votul electronic, se mai joacă un pic cu ei, apoi ochelarii pică de cealaltă parte a mesei.

Barna n-a avut nicio reacție. În schimb, colega care se afla lângă el s-a întors și a făcut un semn discret. Apoi încă unul. Un angajat al Camerei Deputaților s-a apropiat, doamna îi-a explicat ce s-a întâmplat, Barna a intervenit și el atunci și a făcut semn pentru a indica unde-i sunt ochelarii.

Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelarii au ajuns din nou în fața lui Dan Barna.

Leave a comment

Lasă un răspuns