Un filmuleț cu Dan Barna și Cristian Ghinea provoacă revoltă în USR. Se cere demisia liderului USR! (VIDEO)

Dan Barna și Cristian Ginea au stârnit revolta pe rețelele sociale. Un video în care apare președintele USR  și europarlamentarul USR, Cristian Ghinea, în care cei doi discută despre posibilitatea desființării grupului de comunicare și dezbatere al membrilor partidului, o platformă în care sunt extrem de criticați, a provocat o reacție de revoltă din partea  membrilor. Chiar și din echipa lui Allen Coliban, primarul Brașovului, au venit cereri de demisie pentru Dan Barna, potrivit Digi 24.

Consultantul lui Allen Coliban la alegerile locale, Radu Hossu, membru al USR Brașov, a publicat filmulețul cu Dan Barna și Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook, acuzându-i pe cei doi că sunt primul „despot”, iar al doilea „mefistofelic”.

Dan Barna și Cristian Ghinea discută despre cei care îl critică pe președintele USR pe platforma „Poiana lui Iocan” și despre posibilitatea desființării acestui mod de comunicare între membrii partidului.

Consultantul lui Coliban mai ceruse demisia lui Dan Barna și imediat după alegerile de duminică, acuzându-l pe Dan Barna că a promovat în USR „o cultură toxică”.

„Domnul Dan Barna a declarat azi că el este un luptător, de aia nu demisionează. Domnule președinte, ceea ce mi-aș dori este să înțelegeți că nu e despre dumneavoastră, e despre noi și despre electorat. Despre legătura dintre partidul USR și electoratul său. Iar această legătură dumneavoastră ați rupt-o. Dumneavoastră și echipa dumneavoastră. Promovați o cultură toxică în acest partid. Cultura prin care acest partid a fost înființat este una de la firul ierbii în sus și nu invers”, a scris consultantul lui Allen Coliban, în mesajul adresat lui Dan Barna.

„De la interesul electoratului pleacă misiunea USR și nu de la interesul liderilor. Interesul prioritar al organizației noastre trebuie să fie interesul cetățeanului, nu al liderilor. Îmi pare rău că acum trebuie să vă dau un exemplu extern, dar luați aminte la Ludovic Orban, ce tocmai și-a dat demisia din fruntea Guvernului. Scorul național al USR, scorul din diaspora – ce a fost demobilizată cel mai probabil de scandalul eliminării abuzive a lui Vlad Teohari, vă obligă să vă retrageți și să faceți loc unei echipe ce poate negocia cu mai multă legitimitate și formarea unui nou guvern, dar și viitoarea fuziune cu PLUS. – *cum am spus și la prima mea postare pe acest subiect, în calitate de membru mândru al USR Brașov, organizație care a demonstrat că USR poate fi forța principală din Municipiu și Județ și în calitate de coordonator al strategiei din ambele campanii, îmi asum public aceste rânduri și toate consecințele lor”, a scris consultantul lui Allen Coliban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *