121230761 3482722755122691 951956456056191431 n

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a precizat la Antena 3 că starea de alertă a fost prelungită pentru încă 30 de zile, iar măsura interdicţiei de circulaţie după ora 23 rămâne în vigoare şi în noaptea de Anul Nou.

Cât priveşte materialele pirotehnice, românii ar face bine să renunţe la ele în acest sfârşit de an deoarece, neputând să le folosească în spaţiu deschis, conform instrucţiunilor, utilizatorii riscă să se accidenteze sau să provoace incendii, a precizat Traian  Berbeceanu într-o intervenţie la Antena 3.

Traian Berbeceanu: Reamintim că prin HG a fost prelungită starea de alertă şi în cadrul acestei măsuri există şi interdicţia de circulaţie după ora 23. Într-adevăr, aceste sărbători vor fi puţin diferite dar este în sprijinul populaţiei. Aceste măsuri nu sunt măsuri de pedepsire, ci de a proteja împotriva răspândirii coronavirusului. Îi vom ruga pe toţi, cu inistenţă, să încercăm să respectăm normele în vigoare, în mod deosebit distanţarea fizică, să ne protejăm folosind masca în mod corespunzător. Să încercăm să depăşim această pandemie şi să ne bucurăm, totuşi, şi de sărbători. Să nu fie nevoite autorităţile să adopte restricţii mai severe.

Traian Berbeceanu a anunțat controale inopinate în Capitală, pentru respectarea măsurilor sanitare

Traian Berbeceanu va face controale în Capitală pentru a verifica respectarea măsurilor sanitare iar unde va găsi nereguli, vor plăti șefii instituțiilor controlate. Situația îmbolnăvirilor în București este uniformă pe toate sectoarele, a precizat prefectul.

Traian Berbeceanu va face controale inopinate, în diferite zone sau instituții. Dacă măsurile nu sunt aplicate corespunzător, șeful instituției sau responsabilul zonei verificate va fi chemat și tras la răspundere, a declarat declarat prefectul Capitalei, citat deG4Media.

Miercuri dimineață va avea loc o întâlnire cu toți șefii instituțiilor de control care au atribuții în gestionarea crizei COVID-19 în Capitală, astfel încât să fie sporită supervizarea măsurilor de protecție sanitară.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *