Olguța Vasilescu organizează Târgul de Crăciun din Craiova în plină pandemie de COVID-19. Mai multe orașe din țară au anulat festivitățile de iarnă

Olguța Vasilescu a anunțat, luni, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că Primăria Craiova pe care o conduce a început organizarea Târgului de Crăciun, deși situația epidemiologică din județul Dolj indică o incidență a infectărilor de 3,94 la 1000 de locuitori și se află în scenariul roșu.

Primarul Craiovei continuă pregătirile de Crăciun în contextul în care mai multe orașe din țară, cum ar fi Sibiu sau chiar Bucureștiul au anulat festivitățile de iarnă:

„Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul, iar in Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste”, a scris Olguța Vasilescu, luni, pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *