https www.gandul.ro wp content uploads 2022 04 Orașul din România în care un loc de parcare este închiriat cu 1.300 de euro

Mai mult de 1.300 de euro pe an pentru un loc de parcare. O sumă cu 55 de ori mai mare față de tariful mediu cu care se închiriază un loc de parcare în oraș.

Acest preț este practicat în orașul Galați, acolo unde proprietarul unei mașini este dispus să achite 6.510 lei, aproximativ 1.300 de euro, pentru un loc de parcare.

Potrivit Antena3, suma i-a revenit șoferului în umrma licitaţiei organizate de Primăria Galaţi în perioada 5-13 aprilie. De altfel, şi alte locuri de parcare din oraş au fost adjudecate pentru sume destul de mari.

Cât plătesc bucureștenii pentru un loc de parcare închiriat

100 de euro pe an. Atât plătesc bucureștenii, în medie, anual pentru un loc de parcare rezidențial. O hotărâre a consiliului general, a împărțit Capitala în patru zone, astfel că cei care plăteau anii trecuți între 30 și 80 de lei pe an, de la 1 ianuarie scot din buzunar sume cuprinse între 300 și 600 de lei.

Din momentul în care și-au preluat mandatele, actualii primari de sector au semnat un protocol de comun acord prin care cerea Consiliului General să se majoreze aceste tarife, astfel încât să construiască noi locuri de parcare. Știm foarte bine că în București lipsa locurilor de parcare este o problemă reală.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *