nicușor dan
nicușor dan

Ornamentele de Crăciun se montează în București, iar primarul Nicușor Dan spune că operațiunea este de nouă ori mai ieftină decât anul trecut, sub mandatul fostului edil, Gabriela Firea.

Nicușor Dan a anunțat joi începerea operațiunii de montare a ornamentelor de Crăciun în București, pe stâlpii din zona centrală. Sunt ornamente folosite și anul trecut, însă operațiunea se va face cu un milion de lei, față de nouă milioane, cât costa în trecut.

Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției, urmând să le instalăm pe toate până la sfârșitul lui noiembrie.

Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului. O operațiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei.

Pregătim și alte surprize de sărbători – tot cu cheltuieli reduse din partea PMB, dar cu implicarea mai puternică a agenților economici privați. Revin cu detalii în zilele viitoare”, a scris Nicușor Dan, joi, pe Facebook.

Ornamentele de Crăciun sunt pe stâlpi, dar târgul este incert

Tot joi, Primarul General a declarat că în acest an ar putea fi organizat târgul de Crăciun din Piața Universității, asta dacă situația epidemiologică o va permite.

În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun”, a spus Nicușor Dan.

Cât despre investiții, Primarul General a anunțat că va depune cereri de peste 7 miliarde de lei pentru 37 de proiecte de infrastructură prin Programul „Anghel Saligny”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *