Piedone, primarul condamnat, vrea luminițe de Crăciun: „Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5”
Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colecti, nu renunță la luminițele de Crăciun. Edilul spune că reprezintă o bucurie pentru locuitorii din sector, în contextul pandemiei COVID019, motivând că este importarea atmosfera de sărbătoare.

Piedone nu renunță la luminițele de Crăciun

„Nu vom renunța la iluminatul festiv, pentru că reprezintă o bucurie pentru locuitorii din sector, în special pentru copii. Nu-i putem priva de magia sărbătorilor pe locuitorii din Sectorul 5. Nu putem să le furăm copiilor Crăciunul. Vă pot spune că vom folosi luminițele și ornamentele pe care le avem deja pe stoc, iar montarea acestora se va realiza în regie proprie. Nu vom face nicio achiziție nouă anul acesta, ne vom descurca cu ce avem.Este importantă atmosfera de sărbătoare, având în vedere că oamenii oricum trec printr-o perioadă grea din cauza pandemiei de COVID-19. Vom folosi ornamentele și luminițele atât în centru, dar și pe străduțele din cartiere. Vrem ca atmosfera de Crăciun să se simtă în tot Sectorul 5”, a scris edilul S5, Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

În sectorul 5 nu vor fi luminițe de Crăciun

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a anunțat că anul acesta de Sărbători nu vor fi luminițe pe străzile administrației pe care o conduce! Motivul: nu vrea să cheltuie bani în plus, mai ales că luminițele „sunt de prost gust”.

„Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un leucoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.Să vă dau și datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar și-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv și avem acum un contract cadru”, a spus edilul Ciprian Ciucu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *