Părerea lui Robert Sighiartău despre începerea anului școlar este că elevii nu sunt simple numere. Deputatul PNL are patru copii și își împărtășește opinia cu internauții.

“Știu, înțeleg și împărtășesc grijile multora dintre dumneavoastră legate de prima zi de școală. Am patru copii. Unul are astăzi prima lui zi la clasa zero, alți doi merg la grădiniță. Sunt griji firești, pentru că trăim vremuri fără precedent. Regulile sunt pentru sănătatea copiilor noștri. În același timp, birocrația trebuie să țină cont de sufletele copiilor, cele mai pure și sensibile din această lume: regulile se cuvine să fie readaptate acolo unde viața și nevoile copiilor o cer. Aici va fi reglajul fin și el reclamă profesionalism, înțelegere și suflet din partea autorităților, de jos și până sus.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta este de părere că pe timp de pandemie, copiii ar trebui susținuți și mai mult ca înainte. “Copiii nu sunt simple numere. Au nevoie de căldura sufletească a dascălilor, de valori și principii ca să deosebească Binele de Rău. Au nevoie de cultură, arte și sport, ca să crească și să devină Oameni adevărați. Au nevoie de cooperarea dintre Școală și Familie, ca temelie a unei bune educații. Toate acestea nu se abrogă pe vreme de pandemie. Dimpotrivă, trebuie completate, reparate, întărite.”, adaugă el.

Robert Sighiartău spune că este un început de an școlar cu multe griji. “Sunt multe griji la acest început de an școlar. Dar, ca întotdeauna, sunt și multe speranțe și bucurii. Fie ca speranțele să se împlinească, iar grijile să se risipească! Ține de fiecare dintre noi – autorități, profesori și părinți. Multă sănătate, succes și realizări de suflet în noul an școlar, dragi copii, profesori și părinți!”, încheie deputatul.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul