Actualitate

Cîțu: PSD înseamnă pentru români taxe mari și multe

Florin Cîțu spune că PSD înseamnă pentru români taxe mari și multe. Ministrul Finanțelor Publice face un scurt rezumat al guvernului PSD din 2017-2019.

„Guvernarea PSD – taxe mari, haos fiscal, inflație mare și dobânzi mari. În guvernarea PSD Romania conducea trei topuri ale rușinii- cea mai mare inflație din UE, cele mai mari dobânzi și cel mai mare deficit. Nu există alt guvern în istoria României moderne care să fi DISTRUS o economie într-un timp așa de scurt. PSD -ul lui Dragnea/Ciolacu a facut-o. Guvernarea socialisto-comunista din perioada 2017-2019 a avut parte de un context economic international favorabil. A preluat o economie națională care avea o creștere economică puternică. Și-a bătut joc de acest context și a luat masuri DOAR împotriva dezvoltării economiei și a sectorului privat.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cîțu vorbește despre schimbările celor de la PSD în defavoarea românilor. „PSD a modificat codul fiscal de aproape 1000 de ori în cei trei ani de guvernare. A supraIMPOZITAT contractele part time (socialiștii te taxează și pentru ce nu ai castigat), a suprataxat consumul de combustibil, a introdus TVA defalcat și OUG 114 prin care a IMPOZITAT cam toate sectoarele din economie. În guvernarea PSD Romania a crescut deficitul bugetar desi restul tarilor din UE îl reduceau. Aproape jumătate din țările membre UE au trecut la surplus bugetar în timp ce PSD își bătea joc de finanțele României. DOAR PSD a guvernat IRESPONSABIL in UE și a distrus echilibrele macroeconimice ale României.”, adaugă acesta.

Ministrul este de părere că prețurile au explodat în perioada guvernului PSD. „Preturile au explodat în guvernarea PSD. Rata inflației a crescut de la 0% la 5.4%. A fost CEA MAI MARE RATA A INFLAȚIEI din UE aproape 3 ani la rand!!! Inevitabil, în guvernarea PSD au explodat și dobânzile. În timp ce scădeau în toată EUROPA, chiar și în GRECIA, în Romania PSD le creestea. De la aproape 0% la aproximativ 4% pentru ROBOR.”, continuă el.

PSD=Taxe crescute

Cîțu susține că indiferent de cine va conduce PSD, aceștia vor crește taxele inevitabil. „PSD înseamnă pentru români taxe mari și multe, inflație mare și dobânzi mari. Nu contează cine conduce PSD întotdeauna vor CRESTE taxele, dobânzile și preturile. Pentru sănătatea economica a României PSD trebuie să dispară.”, încheie acesta.

 

Related posts

Moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu este votată în plen. „Sunt criminali” spune ministrul de finanțe

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu, apel pe Facebook împotriva PSD: „Trebuie să-i oprim”. Ce a blocat PSD în comisii

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu l-a somat pe Marcel Ciolacu să-și ceară public scuze pentru declarațiile din timpul pandemiei de coronavirus

PSD depune o moțiune împotriva lui Cîțu

Alina Angelescu

Pensiile pot crește cu 10%, a explicat Florin Cîțu. Ministrul finanțelor și-a prezentat argumentele

Florin Roman despre Florin Cîțu: „ministrul finanțelor a mișcat mușuroiul corupției PSD”

Leave a Comment