PATRONI

Patronii firmei GPL din Crevedia au fost reținuți marți seara, după audierea de la Parchetul General. Aceștia riscă să primească 12 ani de închisoare. Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore. Surse judiciare au explicat pentru Gândul, ca reținuții nu au dat declarații în fața anchetatorului.

Acționarii firmei care deținea stația GPL de la Crevedia au fost audiați, marți, la Parchetul General. Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore, iar aceștia pot primi o pedeapsă de până la 12 ani de închisoare.

Surse judiciare au explicat pentru Gândul, ca reținuții nu au dat declarații în fața anchetatorului.

Ionuț Daniel Doldurea și Cosmin Ionuț Stîngă, acționarii firmei Flagas SRL, care deținea stația GPL de la Crevedia, au ajuns, marți, la Parchetul General. Ei urmează să fie audiați în dosarul deschis de către anchetatori.

La intrarea în sediul instanței cei doi au refuzat să facă declarații jurnaliștilor. Nici avocatul lor nu a dat declarații.

Ionuţ Daniel Doldurea este fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea, care a fost suspendat din PSD.

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la stația GPL din Crevedia. Numărul celor care au decedat în urma deflagrațiilor a ajuns la cinci.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *