Patronul PROTV a murit într-un accident de elicopter în Alaska
Patronul PROTV a murit într-un accident de elicopter în Alaska

Patronul PROTV a murit într-un accident de elicopter în Alaska. Petr Kellner și alte trei persoane și-au pierdut viața sâmbătă într-un accident de elicopter care a avut loc în Alaska, în apropierea unui ghețar.

Decesul miliardarului ceh în vârstă de 56 de ani a fost anunțat luni de publicația New York Times, relatează B1TV.

Patronul PROTV, Petr Kellner era cel mai bogat om din Cehia, potrivit topului Forbes, cu o avere estimată la 17,5 miliarde de dolari. El controla grupul PPF Group, care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al Central European Media Enterprises (CME), compania – mamă a Pro TV.

Elicopterul, un Airbus AS350 B3, s-a prăbușit aproape de ghețarul Knik. O singură persoană a supraviețuit accidentului aviatic, însă se află în stare gravă.

Pe lângă Petr Kellner, au mai murit în tragedia aviatică Benjamin Larochaix din Cehia, doi ghizi ai cabanei și pilotul aparatului de zbor.

Reprezentanții echipajelor de intervenție au declarat, potrivit sursei citate, că sâmbătă, la ora locală 22.00 au fost anunțați că elicopterul nu s-a întors dintr-o excursie și că resturile unui aparat de zbor fuseseră văzute lângă ghețarul Knik.

Leave a comment

Lasă un răspuns