Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat de primar: Misiunea mea este să salvez Bucureștiul
Gabriela Fire va candida pentru un nou mandat de primar: Misiunea mea este să salvez Bucureștiul

Gabriela Firea a anunțat joi, într-o conferință de presă susținută la Botoșani împreună cu președintele PSD Marcel Ciolacu, că intenționează să candideze în 2024 pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Misiunea mea este să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a declarat Gabriela Firea, scrie Digi 24.

Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat de primar: Misiunea mea este să salvez Bucureștiul

„Eu am un obiectiv exprimat și vreau să îl spun în fața dumneavoastră: eu vreau sa salvez Capitala de falșii salvatori ai Capitelei, de cei care au manipulat în campania electorală mințind că vor rezolva problema apei calde și a căldurii în Capitală. De 5 luni de zile bucureștenii au stat în case în frig cu mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puțin așa am stabilit la nivel politic, dacă suntem sănătoși, dacă ajungem toți bine peste 3 ani la acel moment, să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a vorbit în cadrul conferinței de presă și despre proiectele sale din perioada în care a fost primar general.

„Este mai puțin important succesul omului Firea este mai important succesul obținut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din București, cele care au observat îmbunătățirea vieții în Capitală în ultimii ani. Trebuie să dăm totul pentru cetățenii care ne-au ales. Dacă am făcut viața ceva mai bună unor oameni înseamnă că misiunea mea a fost una de succes”, susține  Firea.

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a acuzat, joi, Guvernul Cîțu că decide „restricții care frizează absurdul” fără să le explice, referindu-se la măsura interzicerii circulației publice cu o oră mai devreme, de la 22.00, în loc de 23.00.

„Care este rostul interzicerii circulației publice mai devreme cu oră, respectiv aplicarea interdicției de la ora 22:00 față de 23:00 cum era înainte? Ce se poate întâmpla în această oră? Cine, cum, când, unde ar putea fi un risc sporit de contaminare în intervalul de la 22:00 la 23:00?!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *