Patru primari PSD din judeţul Gorj au trecut la liberali, informează News.ro. Liderul filialei PNL, Ion Iordache, a postat pe o rețea de socializare o scenetă care îi prezintă pe cei patru primari care bat la ușă și sunt primiți cu bucurie în partid.

”Astăzi primarii din patru localităţi gorjene s-au alăturat echipei noastre şi şi-au manifestat dorinţa de a candida din partea PNL Gorj la alegerile locale din 2024. Este vorba de primarii Viorel Rotaru, de la Bolboşi, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ioneşti şi Lucian Goaţă, primarul comunei Prigoria”, anunţă PNL Gorj. Liderul filialei, Ion Iordache, a postat imagini alături de cei patru primari, mulţumindu-le pentru opţiunea lor.

Liderul filialei, Ion Iordache, a postat imagini alături de cei patru primari, mulţumindu-le pentru opţiunea lor. 0 seconds of 1 minute, 33 secondsVolume 90% .
Conform prezentării făcute de PNL Gorj, ”Mihai Calotă este primar cu o experienţă de peste 20 de ani în administraţie, este iubit de comunitate şi, în mandatele sale, comuna Urdari a devenit una dintre cele mai moderne comune din Gorj”. Despre Viorel Rotaru se spune că “este la primul mandat în fruntea primăriei Bolboşi şi a reuşit să obţină finanţare pentru proiecte importante în comunitate printre care alimentarea cu gaze a localităţii.” Sorin Lambu este la primul mandat de primar și “a accesat atât proiecte cu finanţare europeană, cât şi proiecte prin programele naţionale de finanţare. Vine în PNL Gorj împreună cu toată echipa alături de care a câştigat alegerile la Ioneşti.” „La treabă” a venit și Lucian Goaţă care „este un primar ambiţios care a reuşit să obţină sume importante pentru proiectele comunei Prigoria fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă sau şcoli.” Liberalii din Gorj spun că acesta vine la PNL cu toată echipa sa. Gorj este unul dintre puţinele judeţe din ţară unde nu există un protocol de colaborare între PNL şi PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *