sofer drogat ucis doi tineri provoace accident zi inainte tragedie 2 mai 853262 jpg

Procurorii DIICOT și polițiștii antidrog au descins, joi dimineață, la 11 adrese din București, care vizează atât rețeaua de traficanți de la care se aproviziona Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat accidentul rutier cumplit de la 2 Mai, cât și pe mama acestuia. Femeia este suspectată că ar fi încercat să influențeze unele declarații.

Procurorii au anunțat că 9 dintre cele 11 percheziții îl vizează pe dealerul care îi vindea stupefiante lui Vlad Pascu și pe alți membri ai rețelei din care acesta făcea parte, iar alte două au legătură cu mama tânărului de 19 ani. În ceea ce-l privește pe dealer acesta ar fi Tudor Duma zis Maru, un prieten foarte bun al lui Pascu. Potrivit unor surse judiciare, au mai fost ridicați de anchetatori și Rafael George Anghel, zis  Rafa, Andrei-Cătălin Bîtică și Ahmed Marei zis  Moody, potrivit Gândul.

Cei patru ar fi fost la  Constanța, în noaptea de 18-19 august și au stat la același hotel la care a stat și Vlad Pascu, motiv pentru care există bănuiala că s-ar fi drogat împreună cu el.

Sursele citate au precizat că Pascu și grupul său de prieteni luau droguri atât de la Maru cât și de doi frați, Ștefan și Antonio Constantin, ambii din Sectorul 4.

După accidentul din 19 august, anchetatorii antidrog l-au filat pe Maru și au stabilit că, la 30 august și 1 septembrie, acesta a mers acasă la frații Constantin, de unde ar fi cumpărat mai multe zeci de grame de cannabis, pe care le-a vândut mai departe în aceeași manieră în care vindea stupefiante și la petrecerile organizate de Vlad Pascu.

Mama lui Pascu ar fi încercat să influențeze martorii

Femeia ar fi încercat să influențeze unele declarații într-un dosar de trafic de droguri deschis de polițiștii constănțeni după producerea accidentului din 2 Mai.

„La data de 14.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, în două cauze, astfel:

Într-o cauză, având ca obiect infracțiunea de trafic de droguri de risc, în care o persoană are calitatea de suspect, se efectuează un număr de 9 percheziții domiciliare, mai multe persoane urmând să fie aduse la audieri.

În cea de a două cauză, cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra înfăptuirii justiției, precum și pentru infracțiuni privind regimul drogurilor, respectiv : punerea la dispoziție a locuinței în vederea consumului de droguri, trafic de droguri de risc și mare risc, două persoane având calitatea de suspect.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *