Petre Daea a sforăit în timpul unei intervenții în direct, într-o emisiune TV
Petre Daea a sforăit în timpul unei intervenții în direct, într-o emisiune TV

Petre Daea a sforăit în timpul unei intervenții în direct, într-o emisiune TV. Intervenția era prin telefon, deci nu se poate ști cu exactitate ce s-a întâmplat la celălalt capăt al firului. Cert este însă că Daea neagă că l-ar fi cuprins somnul în momentul de maximă audiență. „Cum să sforăi, domne? Eu nu dorm nici noaptea”.

Întâmplarea cu haz a avut loc în cadrul unei intervenții telefonice a ministrului Agriculturii la Antena 3. Prezentatoarea încearcă să discute cu Petre Daea, dar la un moment dat, de la celălalt capăt al firului nu mai răspunde nimeni și se aud ușoare sforăituri.

Cei aflați în platou se abțin cu greu să izbucnească în râs, iar moderatoarea anunță că încearcă să refacă legătura.

Ulterior, Petre Daea a comentat incidentul în ziarul Libertatea, spunând că el a intrat în direct, dar că nu știe ce s-a întâmplat, însă el nu a adormit. Ministrul Agriculturii a dat vina pe jurnaliștii Antenei 3 care „vor să facă trafic și din somn”.

Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama. Cum să sforăi, domne? Eu nu dorm nici noaptea. Eu nu dorm nici noaptea, cum să sforăi în amiaza mare? ”, a explicat Daea pentru sursa citată, potrivit Hotnews.

Daea s-a remarcat de-a lungul timpului prin numeroase declarații „colorate” și „cugetări” care au provocat reacții puternice în online:

„Mă, nu mâncați făină de greieri, ce căutați cu greieri? Lăsați-i să cânte acolo unde sunt. Noi mâncăm ce trebuie să mâncăm. Mâncăm sarmale, mâncăm cârnați, mâncăm ouă de găină. N-o să înlocuiți acuma ouăle de găină cu vreun vierme. N-are rost să faceți un asemenea efort”, a spus Petre Daea.

– Ministrul Agriculturii l-a jignit pe un reporter TVR care i-a cerut părerea despre prețul de 120 de lei pentru un kilogram de jumări. „La dumneavoastră, la mărimea pe care o aveți, nu e bine să luați un kilogram de jumări, vă ajung 100 de grame”, a spus Petre Daea, vizibil iritat că reporterul l-a întrerupt în timp ce dădea declarații la un târg de produse tradiționale.

– Petre Daea a pledat in stilul caracteristic pentru folosirea oii ca brand de tara, argumentand ca „oaia este o statuie vie”. „Aceasta este doar o definitie. Argumentele se gasesc in străfundul analizei pentru fiecare și pentru orice loc”, a continuat el, înainte de a adăuga: „Lângă oaie gasesti o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie”.

„Iată, se apropie masa. Ce problema ar fi dacă nu am găsi ceea ce ne trebuie. De aceea spun de fiecare dată că totul e frumos și bine, cu o condiție – să ai hrană… că dacă nu, nu poți nici să vezi frumosul, nici gusta binele”, le-a spus Daea primarilor de comune.

– Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunea că este de acord cu slujbele religioase pentru combaterea secetei, organizate de către Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, şi de preoţi din Dobrogea. Daea susţine că „orice măsură pe care o înţelege mintea umană şi comportamentul individual este folosită în disperarea aceasta pe care o avem în ţară”

– Întrebat despre faptul că a fost acuzat că face balet în lanul de porumb, Petre Daea a răspuns: „Tot timpul fac balet cu mintea. Să ştiţi că fac balet cu mintea tot timpul pentru că o am la mine. Nu obosesc”. „Eu sunt ca panoul fotovoltaic. Mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi. Aşa că nu stau deloc. Funcţionez tot timpul cu gândul că îmi fac datoria faţă de misiunea pe care mi-au încredinţat-o, prin decizie politică, prin decizie administrativă, prin orice. În momentul când te-ai aşezat pe scaunul răspunderii ministeriale să ştii că eşti responsabil pentru tot, iar tu eşti primul lucrător în minister şi nu altceva”, a conchis Petre Daea.

„Ce fac românii. Preferinţele mele sunt legate de ce fac aceşti români minunaţi, indiferent unde mă aflu. Dacă faci o sarma, mâncăm o sarma. Dacă faci o răcitură, mâncăm o răcitură. Dacă este o carne pe grătar, dacă este una la ceaun, mâncăm. Cum să nu mănânci?”, a explicat ministrul Agriculturii.

„A se vedea populaţia de cormorani. Cormoranii în România fac baie în piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Vă mulţumesc pentru întrebări! Bravo!”, a spus ministrul într-un discurs halucinant ținut în Comisia pentru pescuit, acolo unde trebuia să prezinte priorităţile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul președinției Consiliul Uniunii Europene.

@bramburas #fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ original sound – Ionuț Sârbu

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *