Cristian Popescu Piedone, Nelson Mandela în lupta pentru București: „plecăm la luptă cu mâinile curate!”

Cristian Popescu Piedone este înscris şi în cursa electorală pentru Consiliul Local al Sectorului 5, ca reprezentant al partidului pe care îl conduce, PUSL. Acesta este al doilea pe lista candidaţilor, după fiul său. Odată câştigat mandatul de consilier, se poate înscrie în lupta pentru fotoliul de viceprimar.

Dacă îşi doreşte această funcţie, trebuie, din postura de consilier, să întrunească majoritatea voturilor din Consiliu pentru a o obţine.

PUSL are 34 de candidaţi pentru funcţia de consilier local al Sectorului 5. Printre ei sunt şi un şofer, de profesie ospătar-bucătar, dar şi un teolog care lucrează ca specialist media, scrie Buletin de Bucuresti.

La Consiliul Local al Sectorului 5 au intrat în lupta electorală zece formaţiuni politice şi un independent. În total, sunt 273 de candidaţi care se luptă pentru cele 25 de locuri.

„Locomotiva” Piedone

În urmă cu două luni, Piedone spunea că va fi cu siguranţă şi pe lista de la europarlamentare, pentru a trage partidul după el.

Dacă sunt locomotivă, pe cine să pui?! Pui vagonul restaurant în faţa locomotivei? Nu! Pui locomotiva! Cu siguranţă voi fi primul pe liste la europarlamentare, cu siguranţă PUSL merge singur, pe liste proprii, la europarlamentare. Negocierea cu partidele, „ia-mă, nene, şi pe mine!”, s-a închis!

Cristian Popescu Piedone, Candidat PUSL La PMB

Lista de candidaţi a PUSL pentru alegerile europarlamentare nu are şi numele său, semn că s-a răzgândit:

1. Cristian BARBU
2. Lia ARDELEAN
3. Mugur CIUVICĂ
4. Bogdan CIUCĂ
5. Raluca BUGNAR
6. Bogdan JELEA
7. Eugenia ȘERBAN
8. Daniel Ionașcu
9. Ionel GAE
10. Liviu Marian POP

L-am contactat pe Cristian Popescu Piedone în privinţa candidaturii la Sectorul 5 pentru a-l întreba dacă îşi doreşte funcţia de viceprimar, în eventualitatea în care nu câştigă lupta pentru PMB, însă, până la publicarea acestui articol, nu a răspuns întrebărilor noastre.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *