Autoritățile locale din cel mai sărac sector al Capitalei promit mult așteptata schimbare: reconstrucția și modernizarea Sectorului 5 vor începe în această primăvară, a anunțat primarul Piedone. Acesta spune că va face împrumuturi dacă banii din taxele și impozitele locale nu sunt suficienți.
Săptămâna trecută, directorii din Primăria Sectorului 5 au ieșit din birouri și au mers pe teren. Ei au realizat un raport cu privire la situația străzilor din sector. Primarul Cristian Popescu Piedone le-a cerut șefilor din primărie să facă și fotografii.
„Acum au văzut și ei ce vedeți voi, locuitorii Sectorului 5, în fiecare zi. Așa arată acum sectorul, de aici plecăm. Toate aceste fotografii se vor transforma cât de curând în proiecte: parcuri, spații verzi, blocuri reabilitate, școli modernizate, parcări supraterane, ghene de gunoi după norme europene, grădinițe noi, bulevarde sau străzi asfaltate”, spune Piedone.
Acesta a anunțat că în prima jumătate a lunii martie vor începe reconstrucția și modernizarea Sectorului 5.
„Vă cer înțelegere, în cazul în care vedeți șantiere. Acest disconfort de moment vă va crea și plăcere după o așteptare de peste 25 de ani. Vom realiza toate proiectele pe care ni le-am propus chiar dacă finanțarea de la bugetul local este precară (…) Vom accesa linii de credit, vom accesa fonduri europene nerambursabile, totul pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele pe care voi, cetățenii, le-ați sesizat”, a precizat primarul sectorului 5.

Piedone: Mergeți și plătiți-vă taxele și impozitele locale!

Cristian Popescu Piedone le-a cerut cetățenilor din sectorul 5 să își plătească datoriile la bugetul local. Astfel, spune el, Primăria va reuși să rezolve problemele din această zonă a Capitalei.
„Mergeți și plătiți-vă taxele și impozitele locale, pentru că, de această dată, banii voștri… îi veți vedea. Niciun leu nu va mai fi irosit pentru achiziții fără rost, pe care nu le-ați văzut și de care nu v-ați bucurat… însă de care s-au bucurat alții”, a punctat Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *