Piedone, primarul condamnat la 8 ani de închisoare

Cristian Popescu Piedone, primarul condamnat la 8 ani de închisoare în dosarul Colectiv, este supărat că nu și-a depus jurământul la Sectorul 5.

În ciuda aspectelor legale, Piedone a anunța că deja s-a apucat de muncă în sector: „Deși unii încearcă tot felul de jocuri pentru a întârzia depunerea jurământului la Sectorul 5, eu fac tot posibilul să rezolv și să aflu problemele voastre. Asta am făcut și astăzi!”.

„Am fost invitat de către părinți și profesori la Școala Gimnazială numărul 146 I. Gh. Duca. Deși această instituție de învățământ este totuși într-o stare bună, față de altele din Sectorul 5, atât profesorii cât și părinții au semnalat mai multe probleme. Sunt peste 1.000 de elevi înscriși la această școală. Mulți fac parte din familii cu o situație financiară bună, astfel încât părinții au putut să le cumpere tablete pentru cursurile online. Chiar și așa, doamna director Alina Beleagă mi-a semnalat că ar mai fi necesare încă 438 de tablete. Repet! Mulți dintre copiii care învață aici au o situație financiară bună. Nici nu vreau să mă gândesc în ce situație se află școlile situate în zonele defavorizate din sector”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Piedone, primarul condamnat la 8 ani de închisoare, supărat că nu și-a depus jurământul la Sectorul 5

Primarul ales la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, susține că elevii din sector nu vor mai putea participa la cursuri din cauza numărului crescut de cazuri COVID-19.

„Am văzut cu toții că numărul de infectări cu coronavirus este din ce în ce mai mare. În București au fost înregistrate 669 cazuri noi în ultimele 24 de ore, ceea ce înseamnă că suntem foarte aproape de un scenariu roșu în școli. Păi în condițiile actuale, mulți elevi din sector nu vor putea participa la cursuri.Cu siguranță, dotarea școlilor cu aparatura necesară pentru cursurile online se află în topul priorităților mele. De îndată ce voi depune jurământul, mă voi asigura că toți copiii din sector au acces la educație. Ei sunt viitorul și merită să beneficieze de lucruri pe care alții din primărie le-au considerat neimportante”, mai scrie Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *