Plafonarea prețurilor la energie și gaze se va realiza săptămâna viitoare
Plafonarea prețurilor la energie și gaze se va realiza săptămâna viitoare

Plafonarea prețurilor la energie și gaze se va realiza săptămâna viitoare în Parlament, promite liderul PSD Marcel Ciolacu, care afirmă că PSD va construi  o majoritate pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Marcel Ciolacu a vorbit despre plafonarea  de prețuri la energie și gaze într-o postare pe Facebook, marți.

Sărăcie, Frig și Foame – acesta este adevăratul program de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis, indiferent că-l cheamă Cioloș sau Cițu!

După doi ani de administrat țara, Dreapta și-a epuizat orice resursă de credibilitate și competență. România are azi cea mai scumpă piață spot a energiei din Europa, iar gazul pentru iarnă este de 5 ori mai scump. Inflația a explodat, prețul alimentelor a crescut în multe cazuri și cu 40%, iar antreprenorii primesc zilnic șocuri legate de viitor. Românii tremură de frig în case, bolnavii tremură de spaimă în spitale, copiii trec săptămânal cu sutele de mii către o școală online formală și fără resurse reale de funcționare.

Iar în vreme ce ei caută majorități iluzorii de guvernare, PSD va construi săptămâna viitoare o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea prețurilor la energie și gaze! Aceasta este adevărata prioritate pentru binele populației! Este răspunsul nostru concret la iresponsabilitatea lor fără margini”, a transmis preşedintele PSD.

Leave a comment

Lasă un răspuns