PNL a depus listele pentru București la alegerile parlamentare. Care este ordinea candidaților propuși de liberali
Actualitate

PNL a depus listele pentru București la alegerile parlamentare. Care este ordinea candidaților propuși de liberali

PNL a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal (BEM), lista candidaţilor pentru București la parlamentare. Lista este deschisă de preşedintele partidului, Ludovic Orban, la Camera Deputaţilor, şi de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, la Senat.

Pe primele poziții la Camera Deputaţilor se află Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Mara Mareş, Daniela Nicolescu, Iuliana-Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Liviu Moraru, Violeta Vijulie, iar la Senat – Florin Cîţu, Sorin Cîmpeanu, Monica Anisie, Matei Dobrovie, Ligia Popescu, Viorel Tănase, Florin Cătălin Ivan, Dan Meran, Lucreţiu Tudoroiu, Maria Tilea.

PNL a depus listele pentru București la alegerile parlamentare

„Am ţinut să depunem candidaturile de dimineaţă să arătăm că suntem puşi pe muncă, suntem puşi pe un efort pe care de altfel l-am început în urmă cu un an de zile, un efort de reconstrucţie, de recredibilizare a României, un efort de readucere a seriozităţii, competenţei şi realismului în funcţionarea Parlamentului. (…) Suntem o echipă hotărâtă, care cuprinde, pe lângă oameni cu experienţă, mulţi tineri care sunt la porţile afirmării”, a spus Orban, la sediul Biroului Electoral Municipal.

În continuare, liderul PNL a precizat că vor fi sprijinite toate proiectele de care are nevoie Bucureştiul, subliniind că va avea sprijinul tuturor parlamentarilor liberali.

„Împreună cu partenerii noştri am câştigat Primăria Capitalei, Nicuşor Dan este primarul general şi va beneficia de sprijinul tuturor parlamentarilor PNL care vor fi aleşi în Parlamentul României pentru toate proiectele care rezolvă problemele Bucureştiului, acelaşi lucru fiind valabil pentru toţi cei care vor face parte din Guvern”, a mai spus premierul Ludovic Orban.

Acesta a subliniat că liberalii vor face o campanie ”cinstită, onestă şi directă”, în care vor fi prezentate proiectele, soluţiile şi obiectivele PNL.

„Ne vom preocupa mai puţin de a face campanie negativă aşa cum fac celelalte formaţiuni politice”, a menţionat Orban.

 

Related posts

Metroul din Drumul Taberei – când va fi dat în folosință. Asigurările ministrului transporturilor, Lucian Bode

Constantinescu Gabriel

Excepțiile purtării măștii, motiv de ceartă între Ludovic Orban și Nelu Tătaru, susțin surse guvernamentale

Câți bani au primit de la stat partidele. PSD este campionul absolut

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, candidat pentru Primăria Capitalei din Partea PNL. Cum s-a decis Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan a explicat ce va însemna „iarnă grea” pentru bucureșteni: Rețeaua agentului termic e de 3 ori mai proastă decât acum 3 ani

Andrada Ionescu

Secretarul general adjunct al Guvernului anunță: „Racordarea la gaze a tuturor clienților casnici va fi gratuită”

Andrada Ionescu

Leave a Comment