PNL este câștigătorul alegerilor parlamentare, crede Ludovic Orban
PNL este câștigătorul alegerilor parlamentare, crede Ludovic Orban

PNL este câștigătorul alegerilor parlamentare, și nu PSD, crede premierul Ludovic Orban. Partidul nu crede în exit-poll-uri, a mai spus Orban, după ce sondajul realizat la ieșirea la urne a arătat că PSD conduce în preferințele la vot ale românilor la alegerile parlamentare, urmat la doar un procent de PNL Sunt multe alte aspecte care trebuie luate în calcul și pot influența scorul, a atras atenția Orban.

PNL va obține 32% scor electoral la alegerile parlamentare, este convins Orban. În orice situație, liberalii nu vor negocia cu PSD, a dat asigurări el, duminică seara, după încheierea procesului de votare.

„Sunt aproape 400.000 de voturi care influențează rezultatul final, ori se știe că la final publicul de dreapta e mai prezent la urne. În Diaspora, PNL se bucură de un sprijin puternic, fapt demonstrat de alegerile anterioare.

Nu m-am bazat pe sondaje și pe exit-poll-uri, din punct de vedere al scorului politic. Să ne aducem aminte de alegerile prezidențiale din 2009, cu „Mihaela, dragostea mea!”. Să ne aducem aminte și de alte exit-poll-uri.”PNL

PNL este câștigătorul alegerilor parlamentare, a spus clar Orban. „Pe baza evaluărilor noastre, PNL a câștigat alegerile. Așteptăm rezultatul votului. Noi avem ca obiectiv peste 32% și e posibil. Așteptăm ca delegații noștri și ai formațiunilor partenere de centru dreapta să fie atenți la numărarea voturilor, să nu permită altor reprezentanți să afecteze rezultatul votului.

Noi am spus foarte clar că nu vom discuta cu PSD, că obiectivul nostru e să nu mai permitem PSD să facă rău României.

Partenerii noștri sunt binecunoscuți. Împreună am reușit să oprim guvernarea PSD. Sunt și alți parteneri cu care putem forma majoritatea parlamentară”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *