Alexandru Rafila, propunere de premier. Mai exact, una din cele patru
Alexandru Rafila, propunere de premier. Mai exact, una din cele patru

Alexandru Rafila, propunere de premier. Mai exact, una din cele patru propuneri de prim-ministru pe care le avansează PSD, care se consideră câștigătorul alegerilor parlamentare, după anunțarea rezultatelor la exit poll, a spus liderul partidului, Marcel Ciolacu.

Avem patru nume pentru funcția de premier: domnul Grindeanu, domnul Tudose, domnul Dâncu și domnul Rafila. Urmează să discutăm în interiorul partidului. Decizia mea clară, e că eu nu voi fi una dintre nominalizaări. Vom vedea miercuri, în interiorul partidului, care este nominalizarea de premier”, a declarat Ciolacu, duminică seara, la Digi24.

Președintele PSD se așteaptă să fie primul convocat la consultări de către președintele Klaus Iohannis.

Pe președintele ar trebui să îl convingă Constituția României. Am depășit etapa campaniei. Trebuie să ne vedem fiecare rolul constituțional pe care îl avem în acest moment și partidul care va avea cele mai multe mandate să fie invitat primul la Cotroceni pentru a face o propunere de premier”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit datelor exit-poll, PSD se află pe primul loc la alegerile parlamentare, la distanță mică de Partidul Național Liberal, de numai un procent.

Alexandru Rafila, propunere de premier. Medicul Alexandru Rafila, care este candidat al PSD la Camera Deputaților, consideră ca partidul în care a intrat acum câteva luni a reușit să convingă cetățenii României că are „soluții”.

PSD a câştigat aceste alegeri, rezultatul din sondaje cu siguranţă va fi confirmat la numărătoarea voturilor şi opinia mea este că această diferenţă se va consolida. Este un lucru extrem de important că am reuşit să convingem majoritatea cetăţenilor din România că PSD are soluţii, că PSD doreşte să facă o altă politică în România, politica responsabilităţii, a profesionalismului şi care nu are loc de festivism şi de demagogie”, a spus Rafila.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *