PSD Olt a anunțat recent că peste 300 de membri și susținători ai PNL Corabia au decis să se alăture PSD-ului. Prin intermediul unui comunicat oficial, social-democrații au informat că PNL Corabia a efectuat tranziția la PSD, iar membrii birourilor locale au avut deja o primă întâlnire pentru a sincroniza cele două organizații și pentru a discuta despre direcțiile strategice în programul de dezvoltare locală.

PNL Corabia a trecut la PSD. Membrii birourilor locale au avut, ieri seară, o primă întâlnire de omogenizare a celor două organizații și pentru a discuta liniile directoare în programul de dezvoltare locală. Peste 300 de membri și susținători PNL se vor înscrie, zilele acestea, în PSD Corabia. Ne așteaptă împreună noi provocări și o colaborare puternică pentru dezvoltarea comunității locale”, se arată în comunicatul transmis de PSD Olt, potrivit B1TV.

În comunicat se menționează că mai mult de 300 de membri și susținători PNL se pregătesc să se înscrie în PSD Corabia în zilele următoare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *