Actualitate

Ponta compară Guvernul Orban cu Guvernul Ponta

Victor Ponta compară această perioadă cu cea de când era el prim-ministru. Liderul ProRomânia încearcă să prezinte ce se întâmpla în mai 2012 și ce se întâmplă pe perioada guvernării lui Ludovic Orban. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta la prezintă internauților diferențele dintre cele două guvernări. Victor Ponta spune că lucrurile decurg ca într-o schiță de-a lui Caragiale.

„1. In Mai 2012 Romania era deja de 3 ani in Criza Economica/ in Mai 2020 este doar de 3 luni
2. In Mai 2012 Guvernul USL chiar era Social si Liberal – pentru Romania / in Mai 2020 Guvernul PNL este, din pacat, doar pentru Partid dar AntiNational si AntiLiberal
3. In Mai 2012 Guvernul avea un Presedinte ostil si obstructionist / in Mai 2020 Presedintele trateaza Guvernul si Premierul ca “Mamitica” pe “Domnul Goe” ( orice face rau sunt altii de vina)”, sunt doar primele trei asocieri făcute de Ponta.

Ulterior, Ponta declară că este mulțumit de măsurile pe care guvernul condus de el le-a luat în 2012. „Si TOTUSI- cu toate conditiile grele din 2012 am luat decizii si masuri economice care au asigurat 7 ANI DE CRESTERE ECONOMICA ACCELERATA / 7 ani in care taxele si deficitele au scazut dar nu s-a taiat nicio pensie sau salariu !”, continuă liderul Pro România.

Mai mult, Victor Ponta spune că mandatul său a fost lăudat. „Important insa este faptul ca Mediul de Afaceri si reprezentantii companiilor romanesti si straine au sprijinit acele masuri. Considera perioada 2012-2015 ca fiind cea mai stabila, predictibila si eficienta din punct de vedere economic ! Colaborarea de atunci cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei a fost cel mai de succes model de parteneriat intre Guvern – Mediul de afaceri”, încheie el.

Related posts

Fonduri suplimentare pentru autoritățile locale

Alina Angelescu

Ponta: Școală în Septembrie NU – Alegeri Locale DA !

Alina Angelescu

Cum a fost audiat ministrul Fondurilor Europene

Alina Angelescu

Președintele CCR neagă interdicția lui Klaus Iohannis de a-l desemna pe Ludovic Orban din nou premier. „Ce face Președintele acum e problema lui”

Constantinescu Gabriel

Nunțile și botezurile sunt sursa infectărilor masive cu coronavirus, susține Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

80 miliarde euro pentru România din bugetul UE

Alina Angelescu

Leave a Comment