Postările oficiale ale lui Florin Cîțu au sute de like-uri din partea unor conturi rusești și vietnameze de Facebook, prilej pentru Vlad Voiculescu de a remarca faptul că poate Cîțu ”nu prinde foarte bine în România, dar la nivel internațional rupe”.

Ultimele postări de pe pagina oficială de Facebook a lui Florin Cîțu au mii de like-uri, iar majoritatea vin din partea unor conturi rusești sau vietnameze.

Astfel, se poate vedea că ultima postare a lui Florin Cîțu, de pe 5 noiembrie, are peste 2.200 de like-uri, deși era doar o declarație în direct, fără niciun subiect anunțat.

O altă postare din aceeași zi, care reproduce un alt speech, de la Topul Național al firmelor, a strâns peste 1.300 de like-uri, în timp ce o altă declarație în direct, de pe 4 noiembrie, a adunat tot peste 2.200 de like-uri.

Creșterea spectaculoasă a numărului de aprecieri de care se bucură Florin Cîțu a fost remarcată sâmbătă și de fostul său coleg din Guvern, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, scriu Știrile PRO TV.

”Relaxat sâmbătă dimineața, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câștigătoare, urmașul Brătienilor, cel mai mare dușman al PSD.

Pare că premierul demis al țării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internațional rupe! Atât în spațiul ex-sovietic cât și în Vietnam!”, a scris Voiculescu referitor la postările lui Florin Cîțu.

”Selectați doar like-urile de la postare și o să vedeți ce premier demis popular avem”, mai afirmă fostul ministru.

Aspectul este sesizat duminică și de Ziarul de Iași. ”Ultimele postări făcute pe Facebook de premierul Florin Cîţu au ajuns să fie apreciate cu „Like”-uri în mod covârşitor de conturi false cu nume ruseşti şi vietnameze, părând a face parte dintr-o fermă de troli a PNL. Într-un sondaj din luna octombrie comandat de PSD, Florin Cîţu avea o cotă de încredere de 7% în rândul românilor”, scrie publicația citată.

Leave a comment

Lasă un răspuns