Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu delegația Deutsche Bank

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu delegația Deutsche Bank despre proiectele prioritare pentru România, subliniind obiectivele de atragere a investițiilor în sectoare cheie.

Vrem să atragem investiții în sectorul energetic, cu accent asupra soluțiilor verzi și stocarea de energie, în domeniul digital și în cel al infrastructurii” a declarat premierul României.

El a subliniat, de asemenea, importanța relației economice solide dintre România și Germania:

Germania este principalul partener comercial al României și un aliat solid în plan european. Relația specială pe care o am cu Olaf Scholz, cancelarul german, este un argument în plus pentru colaborarea noastră excepțională și o garanție pentru mai multe proiecte de investiții în beneficiul cetățenilor noștri” a mai spus Ciolacu

Premierul spune că a vorbit cu delegația condusă de directorul Deutsche Bank AG, Joerg Bongartz, „despre proiectele prioritare pentru România”, transmite B1TV.

„Vrem să atragem investiții în sectorul energetic, cu accent asupra soluțiilor verzi și stocarea de energie, în domeniul digital și în cel al infrastructurii”, a declarat Marcel Ciolacu, citat într-un comunicat al Guvernului.

„Germania este principalul partener comercial al României și un aliat solid în plan european. Relația specială pe care o am cu Olaf Scholz, cancelarul german, este un argument în plus pentru colaborarea noastră excepțională și o garanție pentru mai multe proiecte de investiții în beneficiul cetățenilor noștri”, a adăugat el.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *