Președintele Klaus Iohannis apărat de Ludovic Orban
Președintele Klaus Iohannis apărat de Ludovic Orban

Președintele Klaus Iohannis, apărat de Ludovic Orban. Ludovic Orban a sărit în apărarea președintelui României, după o serie de critici lansate în public legate de reacțiile acestuia la gestionarea pandemiei de coronavirus.

Președintele Klaus Iohannis „este cel care a salvat imaginea României în lume, într-o perioadă în care alții făceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii civilizate”. „Vom continua să apărăm Instituția Președintelui și nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice”, a subliniat premierul țării și totodată președintele PNL, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

„Suntem mândri de președintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilității naționale. Preşedintele Iohannis este cel care salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate. Klaus Iohannis a reușit să obțină o finanțare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României”, a scris Ludovic Orban.

Președintele Klaus Iohannis, a adăugat premierul, „a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor”.

„Vom continua să apărăm Instituția Preşedintelui și nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic. Klaus Iohannis a câştigat de două ori alegerile prezidenţiale şi este omul care beneficiază de cea mai mare ȋncredere ȋn rândul românilor. Doar un parteneriat ȋntre preşedinte şi guvern poate garanta, ȋn următorii 4 ani, că România va merge pe drumul corect al normalităţii si dezvoltării”, a adăugat Orban, în mesajul său

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban se întâlnesc într-o ședință, miercuri, cu privire la măsurile anti-coronavirus necesare

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 18 noiembrie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban; Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru; Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat; Vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, prof. dr. Dorel Săndesc; Șeful Secției Anestezie și Terapie Intensivă I, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, Col. Dr. Dan Corneci; Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”, dr. Emilian Imbri; Lector la Facultatea de Inginerie Medicală din cadrul Universității Politehnice București, Elena Ovreiu” se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale, citat de B1TV..

În conferința de presă de marți seară, în care a vorbit și despre tragedia de la Piatra Neamț, șeful statului a făcut mai multe precizări despre evoluția epidemiei de COVID-19 și răspunsul autorităților naționale iar declarațiile sale cu referire la PSD au atras reacții negative în spațiul public.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *