Clotilde Armand anunță noi concedieri la Primăria Sectorului 1: Astăzi vor pleca acasă toți!
Clotilde Armand anunță noi concedieri la Primăria Sectorului 1: Astăzi vor pleca acasă toți!

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, dezminte informațiile apărute în presă că un fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce ar fi ucis 2 oameni ar urma să-i fie consilier.

În același timp, Armand anunță că îi va da afară pe toți angajații de la Primăria sectorului 1 care ar fi urmărit-o în campania electorală, dar ar continua să o facă și acum.

„Daniel Doboș nu este consilierul meu, nu a fost și nu va fi. Fiți foarte atenți: Tot ce ați citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat, de asemenea,  noi concedieri de la Poliția locală a sectorului 1.

„Constat că responsabilii din Poliția locală continuă să mă urmărească și să-și folosească funcția publică pentru a face poliție politică. L-am demis ieri pe șeful poliției locale Sector 1. Astăzi vor pleca din Poliția Locală toți angajații care au făcut și fac poliție politică. De la primul la ultimul. Și începem curățenia cu departamentul de monitorizare”, a mai scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a demis marți din funcție pe directorii Administrației Domeniului Public, Poliției Locale și Direcției Investiții, potrivit unui comunicat de presă emis de Primărie.

Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt: incompetență în exercitarea funcției deținute, lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziții suspecte și lipsa rezultatelor în beneficiul comunității Sectorului 1.

Clotilde Armand a făcut primele demiteri la Sectorul 1

„Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local. Incompetența, neglijență și achiziții publice suspecte nu mai au ce caută în această instituție. Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile,” scrie Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *