Primarii PSD au dublat capacitățile de testare a coronavirusului, pretinde Marcel Ciolacu. #GuvernulOrbanNUtestează”
Primarii PSD au dublat capacitățile de testare a coronavirusului, pretinde Marcel Ciolacu. #GuvernulOrbanNUtestează”

Primarii PSD au dublat în județe capacitățile de testare a coronavirusului, pretinde președintele partidului, Marcel Ciolacu. El susține că au fost date în funcțiune la spitalele gestionate de autoritățile locale 29 de aparate de testare, urmând să fie instalate alte 10. Ciolacu acuză că Executivul Orban nu vrea să folosească la maximum infrastructura de testare a românilor în plină pandemie și că „e depășit de situație”.

„În fiecare zi, peste 3.200 de #teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai #PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000!

Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția #aparatelor de testare tip PCR.

29 de astfel de echipamente sunt # deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate” a declarat marți Marcel Ciolacu.

Președintele PSD susține chiar că oamenii partidului din care face parte „au dublat” capacitatea de testare a României pentru coronavirus!

„Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze.

Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei!

#GuvernulOrbanNUtestează”,  a arătat Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *