Dominic Fritz a fost huiduit la un concert, unde a apărut în mijlocul mulțimii

Închiderea Centrului pentru persoane fără adăpost sau cu probleme psihice subvenționat de Primăria Timișoara s-a transformat într-un circ politic uriaș.

Primarul orașului s-a dus glonț la sediul instituției și a transmis live, pe Facebook.

A susținut că autoritățile care au închis Centrul încearcă defăimarea Timișoarei și că neregulile nu sunt reale, asta în ciuda imaginilor filmate de jurnaliști.

În același timp, prefectul județului Timiș îi transmite să nu se mai victimizeze, iar șeful Protecției Consumatorului atrage atenția că aceasta ar fi tactica primarului de fiecare dată când e prins cu nereguli.

Peste 20 de minute a transmis primarul Dominic Fritz, din centrul închis pentru mâncarea stricată și mizeria în care au fost găsiți bătrânii și persoanele cu handicap.

În tot acest timp, a încercat să-și convingă urmăritorii că totul este o înscenare și o răfuială politică.

După ce asistenta socială a dezvăluit că bătrânii sunt puși să gătească singuri, în weekend, chiar primarul i-a declarat în față unuia dintre beneficiari că se așteaptă ca oamenii din centru să-și facă singuri curat.

„Miroase foarte ok, nu este niciun miros de mucegai. Este important să vă faceți singuri curat”, i-a spus primarul unui bătrân din centru.

Edilul acuză Guvernul că întregul control a fost motivat politic.

„Dragi decidenți, dragă domnule Prefect, dragă ministru al Muncii, vă rog frumos să vă rezolvați problemele, dar nu ne târâți pe noi în luptele voastre politice”, a spus Dominic Fritz, primar Timișoara.

De partea cealaltă, prefectul de Timiș și Comisarul Șef de la Protecția Consumatorului îl acuză pe primar că se victimizează și îi transmit că imediat ce problemele din centru vor fi rezolvate, acesta va fi redeschis.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *