Un concurs pentru șeful de la adminstrativ implică o probă de alergare
Un concurs pentru șeful de la adminstrativ implică o probă de alergare

Un concurs pentru șeful de la adminstrativ implică o probă de alergare, la Serviciul de Ambulanță Gorj. Prevederea pare absurdă în condițiile în care la compartimentul administrativ nu este nevoie de pregătire fizică, cum ar putea să fie solicitată, de exemplu, în cazul medicilor și asistenților care intervin în teren.

La concursul pentru șeful Serviciului Achiziții Publice, Administrativ, Aprovizionare din cadrul SAJ Gorj, concursul prevederea și participarea la o probă de rezistență fizică a candidaților.

Candidații trebuie să fie licențiați în domeniul economic, juridic sau tehnic; să aibă o vechime de 2 ani în specialitate și să fi obținut de două ori calificativul „Foarte bine!” în ultimii 3 ani, potrivit B1TV.

Este obligatoriu și un curs de achiziții publice. Dacă toate aceste condiții par a fi logice, este de neînțeles de ce în anunțul de concurs a fost trecută și participarea la o probă de rezistență fizică a candidaților pentru postul de șef de serviciu administrativ.

Prevederea a fost însă scoasă, ulterior, pe motiv că a fost vorba despre o eroare.

S-a revenit cu o erată la anunțul inițial, și proba de rezistență fizică a fost înlocuită cu o testare a abilităților și cunoștințelor candidaților. Prin urmare, aceștia nu vor trebui să mai susțină și o probă de testare a calităților fizice. Serviciul de Ambulanță Județean Gorj va angaja în acest an și medici pentru stația centrală și substații. Unitatea se confruntă cu un deficit de medici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *