Programul Litoralul pentru toți a început de luni cu prețuri accesibile
Programul Litoralul pentru toți a început de luni cu prețuri accesibile

Programul Litoralul pentru toți a început de luni cu prețuri accesibile pentru toate categoriile sociale. Luna septembrie este dedicată vacanțelor de buget cu preţuri mult reduse la cazare şi masă.

Zeci de unități de cazare de pe întreg litoralul s-au înscris în program și oferă pachete turistice chiar și cu 75% mai ieftine comparativ cu vârful de sezon estival. La o unitate de cazare de 3 stele găsim prețuri începând de la 35 de lei pe noapte pentru o persoană dacă pachetul achiziționat este de minim cinci nopți și fără mic dejun.

În sistemul all inclusive, găsim oferte care încep de la 215 lei pe noapte pentru minim 2 nopți de cazare, relatează B1TV.

Aproximativ 10.000 de camere sunt puse la dispoziția turiștilor pe tot litoralul.

Pe de altă parte, după un sezon plin de incidente tragice, salvamarii avertizează că marea este foarte periculoasă, cu valuri mari. În aceste condiții, nu e de mirare că a fost arborat steagul roșu care interzice intrarea în apă.

Salvamarii se plâng de indisciplina turiștilor și s-a ajuns în situația în care polițiștii ajung să protejeze salvamarii de agresivitatea unor turiști pe care încearcă să îi recupereze din furia valurilor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *