Marcel Ciolacu promite că românii nu vor suporta taxe noi la anul, iar asta e „o certitudine”. „Ar fi o greșeală majoră” dacă acest lucru se va întâmpla, este de părere președintele PSD.

În cadrul unei dezbateri, Marcel Ciolacu a afirmat marți că este în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale. Liderul PSD a precizat că susţine această coaliţie de guvernare, indiferent de ce dispute ar fi între ei.

Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine”, a spus răspicat Marcel Ciolacu, potrivit PsNews.

„Sunt în continuare adeptul unei impozitări pe o perioadă determinată pentru veniturile excepţionale, şi mi se pare corect şi de bun simţ” a mai spus el.

Marcel Ciolacu a mai spus că discuțiile asupra viitorului buget au arătat faptul că România ar trebui să se descurce cu resursele financiare de care dispune la acest moment. Avem un buget bun pentru condiţiile actuale şi asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă, pentru că ar fi o greşeală majoră către oamenii de afaceri şi pentru investiţii”.

Preşedintele PSD s-a referit şi la relaţiile din coaliţie.

Indiferent de cât s-ar discuta, eu susţin această coaliţie. Indiferent de ce dispute ar fi între noi, din punctul meu de vedere, în acest moment, pentru o stabilitate politică în contextul foarte complicat, cu războiul la uşă, nu cred că clasa politică, măcar de data aceasta, nu trebuie să îpingă Românie într-o nouă aventură. Avem obligaţia să facem tot ce ţine de noi să încercăm să ne ridicăm cât de cât la aşteptările românilor”, a mai spus Ciolacu.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *