Promisiunile PSD

Promisiunile PSD curg pe Facebook deși alegerile locale au fost amânate, iar social democrații abia au ieșit de la guvernare. Investiții în domeniul alimentar, scutiri de impozite sau credite fără dobândă pentru agricultori sunt numai câteva dintre fantasmele lui Nicolae Bădălău. Din izolare acesta postează o serie de promisiuni din care mare parte au eșuat în guvernarea PSD.

Social democratul nu uită nici de faraonicul proiect al Casei de Comerț Unirea inițiat chiar de Liviu Dragnea.

În ultimii doi ani, pesta porcină a scăpat de sub control. Casa de Comerț UNIREA a adus pierderi producătorilor implicați. Micii producători nu au fost niciodată ajutați cu adevărat. Promisiunile PSD fără suport i-au făcut pe social democrați să câștige alegerile din 2016.

Niculae Bădălău amenință guvernul că PSD va adopta în parlament o serie de măsuri în domeniul agriculturii: “Dacă guvernul va refuza, în continuare, să implementeze aceste măsuri, PSD le va adopta în procedură de urgenţă, în Parlament.”. Deși a devenit celebru după postările referitoare la diaspora, senatorul PSD nu are niciun fel de comentarii.

Amenințarea lui Nicolae Bădălău la adresa Guvernului a strâns numărul spectaculos de 53 de aprecieri din partea celor 8000 de persoane care-l urmăresc pe politician. Bădălău mai este cunoscut și ca fostul socru al Claudiei Pătrășcanu a.k.a. Claudia de la Sexy.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *