Vladimir Soloviov, unul dintre principalii propagandiști ai Kremlinului, vorbește din nou despre ideea unor atacuri nucleare ale Rusiei împotriva României sau Poloniei.

În cadrul emisiunii sale de la Russia-1, Soloviov a discutat despre coalițiile militare internaționale despre care, spune acesta, ar încerca să distrugă Rusia.

Potrivit acestuia, Rusia trebuie să se apere prin orice mijloace, notează B1TV.

,,Să ne imaginăm ororile unui teribil atac nuclear tactic. Zone prin care Ucraina este alimentată cu armament occidental ar fi contaminate. Sau imaginați-vă că dacă America va continua să livreze armament, vor fi lovituri asupra uni aeroport din Polonia sau asupra bazelor din România. Nu vreau să spun că se va întâmpla, nu înseamnă că vom folosi armamentul nuclear, este doar o incertitudine constructivă. Ei bine, noi avem aceste arme, iar teama lor cea mai mare este că le vom folosi,” a explicat Soloviov.

Vladimir Soloviov cerea distrugerea totală a Ucrainei

Aceasta nu este prima declarație controversată a lui Soloviov, considerat ca fiind unul dintre propagandiștii favoriți ai președintelui rus, Vladimir Putin.

În luna iulie, acesta a cerut „distrugerea totală” a Ucrainei.

Soloviov a sugerat că ar fi „un gest de bunăvoință” ca rușii să demoleze infrastructura-cheie a țării conduse de Volodimir Zelenski.

„Este posibil să distrugeți naibii instituția guvernului din Kiev – ca un gest de bunăvoință?”, a cerut Soloviov la postul tv de stat Rossiya 1.

„Un gest de bunăvoință – legat de faptul că NATO furnizează o mare cantitate de echipamente în zonă.

Este posibil să distrugeți întreaga infrastructură civilă, militară, de transport din vestul Ucrainei?

Ca un gest de bunăvoință, să distrugeți centralele electrice, turnurile de televiziune”.

Prezentatorul de la televiziunea rusă le cere generalilor ruși să „taie de tot accesul la electricitate în Ucraina, la apă, la comunicații – ca gest de bunăvoință”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *