sorin grindeanu

Sorin Grindeanu susține că nu este interesat de funcția de președinte al Camerei Deputaților și de nicio altă poziție. „România are acum nevoie de soluții, nu de o nouă împărțire pe sub masă a ciolanului”, a transmis prim-vicepreședintele PSD, joi, într-o postare pe Facebook.

„Nu mă interesează nicio funcție, cu atât mai puțin cea de președinte al Camerei Deputaților. Voi ocupa întotdeauna doar poziții legitimate prin vot sau date prin forța unor majorități. Nu funcții trase din căciulă, așa cum au făcut cei de la PNL și USR! România are acum nevoie de soluții, nu de o nouă împărțire pe sub masă a ciolanului”, scrie Sorin Grindeanu pe Facebook.

Reacția lui Sorin Grindeanu a venit pe fondul discuțiilor care vor avea loc între PSD și premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Potrivit unor informații apărute pe surse, social-democrații ar negocia cu PNL funcția de președinte al Camerei Deputaților pentru fostul premier Sorin Grindeanu.

Totodată, prim-vicepreşedintele PSD a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, „că ipocrizia lui Cioloş este incredibilă”.

Prim-vicepreşedintele PSD consideră Guvernul propus de Dacian Cioşoş are şanse foarte mari să pice în Parlament cu cel mai mare număr de voturi.

„Toţii românii l-au ascultat pe Dacian Cioloş. Am ascultat discursul său şi trăiesc cu senzaţia şi cred că nu sunt singurul, că aproape toţii românii, că a avut un discurs de om care nu a fost la guvernare niciodată, USR-ul nu e parte la ceea ce s-a întâmplat şi că vine acum din spuma mării şi propune o pace naţională”, a spus Sorin Grindeanu.

„Vizavi de deciziile noastre, în mod sigur, aşa cum cred că a anunţat public, după-amiaza aceasta, mâine dimineaţă, în funcţie şi de când ne va convoca la consultări preşedintele Iohannis. Personal, cred că va face rapid aceste consultări dar, m-am învăţat în aceşti ani să mă gândesc, că domnul Iohannis ar judeca cum ar fi normal. Normal ar fi să ne cheme rapid după picarea Guvernului de astăzi, astfel încât să se degaje rapid o soluţie, fie că vorbim de alegeri anticipate”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Foto: Sorin Grindeanu Facebook

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *