PSD susține PNL și Guvernul Orban, a declarat Victor Ponta
PSD susține PNL și Guvernul Orban, a declarat Victor Ponta

PSD susține PNL și Guvernul Orban, a declarat Victor Ponta, iar acțiunile partidului condus de Marcel Ciolacu arată că a mers în multe situații alături de liberali, în ciuda opoziției politice declarate de fiecare dată. PSD va susține PNL și după alegeri și va vota noul guvern, a spus președintele PRO România.

Orice măsură, începând de la investirea guvernului și pâna azi, inclusiv, PSD-ul i-a votat și ii votează în continuare. Când a fost nevoie la moțiune de cenzura sa nu vină, n-au venit PSD-iștii, când a fost nevoie sa vina sa-l pun pe Florin Iordache, au venit. Acum cică nu pot sa vina, nu e asa, PSD-ul ii susține în totalitate și probabil că ii va susține și după alegeri. Cum a fost și in martie, nu intră la guvernare, dar va vota Guvernula declarat Victor Ponta în emisiunea „Dosar de Politician” de la B1TV.

PSD susține PNL și Guvernul Orban. Întrebat dacă are informații, fostul premier a afirmat că da. Ponta a adăugat că pesediștii vor face majoritate cu PMP cu UDMR, dar nu cu USR.

Eu am văzut sondajul adevărat, nu l-am făcut eu ca sa fiu acuzat de chestia asta. Am văzut ca PNL-ul e pe primul loc, cu 30%, PSD-ul și USR-ul sunt cam la egalitate…Aș vota orice Guvern care va include cele două propuneri pe care le prezentăm duminica și care au legătură cu oamenii care câștigă foarte puțin si nu pot sa treacă peste criză și cu firmele care se închid în perioada asta…că dacă îi salvăm pe oameni, salvăm firmele, avem din ce reconstrui, dacă îi lăsăm să moară de foame, la propriu sau la figurat, nu mai avem din ce s-o scoatem”, a mai spus Ponta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *