Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat are COVID. După doi ani și jumătate de pandemie, secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că a făcut și el COVID. Unul din principalii promotori ai măsurilor restrictive pentru limitarea îmbolnăvirilor a ajuns și el în rol de pacient. Din fericire pentru Arafat, acum restricțiile sunt aproape inexistente, pentru că coronavirusul a ajuns la punctul în care să fie considerat endemic, prin varianta mult mai blândă ca și simptomatologie și efecte, Omicron.

Raed Arafat are COVID. Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), a anunțat, luni, că are coronavirus.Arafat a a precizat printr-o postare pe Facebook că are simptome ușoare și că lucrează de acasă.

Dupa un test rapid administrat de mine acasa, in aceasta seara, am iesit Covid pozitiv. Acesta dupa ce dimineata testul a fost negativ, eu purtand masca FFP2 tot rimpul in cursul zilei de azi. Simptomele pe care le am la acest moment sunt usoare. Voi continua sa lucrez de la domiciliu in urmatoarele zile!”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *