Ramona Săseanu

Jurnalista Ramona Săseanu urmează să preia conducerea televiziunii publice săptămâna viitoare. Mutarea va avea loc după ce raportul de activitate al instituției va fi respins în plenul Parlamentului. Noua șefă a Televiziunii Române are o experiență media de peste 25 de ani în presa audio-vizuală. RomâniaLiberă.net face o descriere amănunțită noului șef de la Televiziunea Română.

Ramona Săseanu a început să lucreze la un radio local în urmă cu 25 de ani. Ea a coordonat departamentul de știri al Radio Horion din Craiova. Acolo, jurnalista a coordonat cu brio echipa de jurnaliști care asigurau știrile zilnice la unul dintre cele mai vechi radiouri private din România.

Performanța locală a atras atenția, iar Pro TV a transferat-o pe Ramona Săseanu la București în plină expansiune a postului de televiziune care acaparase audiențele. Jurnalista a revenit în Craiova după câțiva ani din postura de corespondent al Pro TV pentru zona Oltenia.

Viitorul director al TVR lucrează în această instituție din anul 2001. Săseanu a realizat mai multe emisiuni în cadrul Studioului Teritorial Craiova al TVR. Jurnalista cunoaște foarte bine structura organizațională a instituției deoarece a fost activ implicată în viața sindicală din TVR.

Ramona Săseanu este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Ea este și licențiată în drept la Universitatea „Spiru Haret” din Craiova. Jurnalista care se pregătește să preia conducerea TVR a absolvit și cursuri masterale de Management al Organizațiilor Publice la Universitatea din Craiova.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *