Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a declarat luni seară, 13 decembrie, la B1TV, că partidul condus de Florin Cîțu va trebui să decidă dacă-l mai susține sau nu pe Nicușor Dan pentru funcția de primarul general al Bucureștiului.

„Este o decizie pe care trebuie să o ia Partidul Național Liberal. Va trebui ca domnul Nicușor Dan să demonstreze cu adevărat că înțelege exact ce se întâmplă. Eu mă bucur că domnul Nicușor Dan vrea să facă ordine în investițiile imobiliare, dar în același timp îi atrag atenția că nu poate bloca dezvoltarea Bucureștiului, adică trebuie să existe, exact ca în cazul corporații versus firme românești, un echilibru extrem în atent”, a spus Rareș Bogdan vizavi de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Totodată, liderul liberal  Rareș Bogdan a mai precizat că Nicușor Dan trebuie să înțeleagă și că „nu pot să existe 20 de orașe în care gigacaloria are un preț”, mare, iar în București „este cea mai ieftină”.

„Atât timp cât la Turnu Severin, un oraș mult mai sărac ca Bucureștiul, sau alte orașe, de la Iași la Ploiești, de la Slobozia la Buzău sau în alte orașe, gigacaloria costă un anumit preț, iar la București este cea mai ieftină și domnul Nicușor Dan nu înțelege că uneori poți să intri în faliment dacă intri cu prețuri extrem de mici și nu înțelegi că nu pot să existe 20 de orașe în care gigacaloria are un preț și în București trebuie să se subvenționeze de către Guvern și să dăm bani peste bani pentru a păstra gigacaloria la un preț subevaluat. Lucrurile astea trebuie discutate”, a mai declarat Rareș Bogdan la postul de televiziune B1 TV.

Acesta a mai precizat că, urmare a negocierilor din coaliția PSD – PNL – UDMR, Bucureștiul va avea prefect de la PSD, iar PNL va da subprefectul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *