Image default
Actualitate

Rareș Bogdan, la 5 ani de la tragedia Colectiv: „Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide!”

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, vineri, pe Facebook că cere „până la unul” vinovații pentru tragedia din Colectiv, de acum 5 ani.

„5 ani de la cea mai mare nenorocire care a lovit România după revoluție. Din inima noastră curge sânge gândindu-ne la sufletele sfâșiate ale celor care și-au pierdut copiii, rudele și prietenii la #Colectiv. 65 de tineri pentru care ceasul a stat, pe Pământ, ne cer, de Dincolo, să facem totul pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc”, a scris pe pagina sa de Facebook europarlamentareul PNL

„Suntem datori să rupem lanțul complicităților care ucid, să nu tolerăm nicio autoritate care închide ochii la nerespectarea legii. Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru. No mercy! Vrem vinovații, până la unul! JUSTIȚIE, NU CORUPȚIE! Corupția ucide! Dumnezeu să ne ajute!”, a scris  Rareș Bogdan.

64 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragicului eveniment petrecut în seara de 30 octombrie 2015 la Clubul Colectiv din Bucureşti, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea concertul de lansare a unui nou album. Incendiul izbucnit în timpul concertului din cauza unor artificii s-a extins rapid

Related posts

Orban nu încurajează traseismul politic. Ce s-a întâmplat până acum au fost „accidente”

Constantinescu Gabriel

Alina Gorghiu anunță: „Profesorii trimiși în judecată pentru fapte împotriva libertății și integrității sexuale să fie suspendați de la catedră”

Andrada Ionescu

Nicuşor Dan propune ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase şi restaurante să fie zero

Andrada Ionescu

Leave a Comment