Marcel Ciolacu a dezvăluit cine l-a fotografiat fără mască la restaurantul din Buzău, alături de 10 persoane
Actualitate

Marcel Ciolacu a dezvăluit cine l-a fotografiat fără mască la restaurantul din Buzău, alături de 10 persoane

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că fotografiile din restaurantul din Buzău, în care apare fără mască și fără să respecte regulile de distanțare fizică, alături de fostul premier Mihai Tudose, au fost făcute ”de către o candidată a Partidului Național Liberal de la Bacău”.

„În acele momente, s-au făcut poze de către o candidată a Partidului Național Liberal de la Bacău. Foarte bine că le-a făcut. S-a dus, a anunțat 112”, a explicat Marcel Ciolacu la Antena3.

”Mi-am cerut și scuze. A greși este omenește, a persevera e prostește. Cel mai rău îmi pare de exemplul pe care l-am dat și de situația în care mi-am pus propria familie”, a mai spus președintele PSD.

Klaus Iohannis, despre fotografia cu Marcel Ciolacu fără mască în restaurant

”Din fericire, în pandemie, este PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm cele mai bune soluții. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme? Cât de greu poate să fie și pentru un PSD-ist să își pună o mască, dacă așa este regula?”, a spus Klaus Iohannis la conferința de presă de la Palatul Cotroceni. ”Probabil, o persoană, văzând ce fac PSD-iștii acolo, a fost foarte supărată și a sesizat. A venit Poliția și i-a găsit pe PSD-iști discutând în interiorul restaurantului, fără mască, fără să respecte distanța, încălcând flagrant toate normele la care ceilalți români se supun”, a spus șeful statului.

Social-democrații Marcel Ciolacu și Mihai Tudose și-au petrecut sâmbătă seara cu bună dispoziție, fără distanțare fizică și cu încălcarea regulilor. Din imaginile apărute în presă se vede că la masa la care stăteau cei doi politicieni erau în total 11 persoane. Potrivit legii, la o masă în interiorul unui local au voie cel mult șase persoane, dacă acestea nu fac parte din aceeași familie.

Related posts

Florin Cîțu, reacție după ce PSD a cerut să știe de ce PNL nu prezintă bugetul: „De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”

Andrada Ionescu

Avocatul Poporului sesizează Curtea Constituțională pentru cele 25 de ordonanțe de urgență adoptate de Guvern în ședința maraton | LISTA OUG adoptate înaintea moțiunii de cenzură

Constantinescu Gabriel

Andrei George Trocan

George Dumitrescu

Radiografia alegerilor, făcută de Cozmin Gușă. Unde pierde și unde câștigă PSD

Constantinescu Gabriel

PSD a validat parțial candidaturile pentru alegerile parlamentare. Coarnă și Gavrilescu ocupă poziții eligibile

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu a fost oficial ales președintele PSD, cu drepturi depline. Care este structura de conducere a partidului după congres

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment