Marcel Ciolacu a dezvăluit cine l-a fotografiat fără mască la restaurantul din Buzău, alături de 10 persoane

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că fotografiile din restaurantul din Buzău, în care apare fără mască și fără să respecte regulile de distanțare fizică, alături de fostul premier Mihai Tudose, au fost făcute ”de către o candidată a Partidului Național Liberal de la Bacău”.

„În acele momente, s-au făcut poze de către o candidată a Partidului Național Liberal de la Bacău. Foarte bine că le-a făcut. S-a dus, a anunțat 112”, a explicat Marcel Ciolacu la Antena3.

”Mi-am cerut și scuze. A greși este omenește, a persevera e prostește. Cel mai rău îmi pare de exemplul pe care l-am dat și de situația în care mi-am pus propria familie”, a mai spus președintele PSD.

Klaus Iohannis, despre fotografia cu Marcel Ciolacu fără mască în restaurant

”Din fericire, în pandemie, este PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm cele mai bune soluții. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme? Cât de greu poate să fie și pentru un PSD-ist să își pună o mască, dacă așa este regula?”, a spus Klaus Iohannis la conferința de presă de la Palatul Cotroceni. ”Probabil, o persoană, văzând ce fac PSD-iștii acolo, a fost foarte supărată și a sesizat. A venit Poliția și i-a găsit pe PSD-iști discutând în interiorul restaurantului, fără mască, fără să respecte distanța, încălcând flagrant toate normele la care ceilalți români se supun”, a spus șeful statului.

Social-democrații Marcel Ciolacu și Mihai Tudose și-au petrecut sâmbătă seara cu bună dispoziție, fără distanțare fizică și cu încălcarea regulilor. Din imaginile apărute în presă se vede că la masa la care stăteau cei doi politicieni erau în total 11 persoane. Potrivit legii, la o masă în interiorul unui local au voie cel mult șase persoane, dacă acestea nu fac parte din aceeași familie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *